Een kleine attentie voor u

Er is altijd wel een reden om iemand in uw buurt een kaart te sturen. Wie wilt u laten weten dat u aan hem of haar denkt? Met de persoonlijke code uit de e-mail kunt u iemand een leuke kaart sturen.

Wie verrast u met een kaart?

In een paar stappen verstuurt u een persoonlijke kaart. U kiest één van de kaarten en schrijft een persoonlijke tekst en het adres op de kaart. Wij zorgen ervoor dat de kaart binnen drie werkdagen wordt verstuurd. Goed om te weten: we kunnen de kaart alleen bezorgen op een adres in Nederland.

Kaart versturen in 3 stappen

  1. Klik op ‘Ik wil een kaart versturen’. U komt op een nieuwe pagina: jubileum.regiobank.nl. Vul hier uw persoonlijke code in en klik op 'Controleer code'. Let op: uw persoonlijke code is drie maanden geldig en kunt u één keer gebruiken.
  2. Kies een kaart en vul de gewenste tekst en adresgegevens in Nederland in.
  3. Controleer de kaart. Is alles naar wens? Klik op ‘verstuur kaart’.

Ik wil een kaart versturen

Vraag en Antwoord

Mijn code werkt niet, wat moet ik doen?
Neem contact op met uw Zelfstandig Adviseur.

Kan ik ook een kaart naar een adres in het buitenland sturen?
Nee, we kunnen alleen een kaart in Nederland bezorgen.

Waar vind ik mijn code?
De code staat in de e-mail die u van ons heeft ontvangen.

RegioBank. De buurtzame bank

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Wij dragen bij aan een leefbare buurt

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. En een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En we zetten onze kennis van de regio in om bijvoorbeeld de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo zetten we ons in voor een buurt die groeit en bloeit. Daarom zijn we de buurtzame bank.

Ook een mooi project voor uw buurt?

Wilt u ook investeren in uw buurt, met een mooi lokaal project? Mogelijk kunnen we dan samen ook uw buurt weer een beetje buurtzamer maken. Informeer bij uw Zelfstandig Adviseur naar de mogelijkheden.

Vind mijn Zelfstandig Adviseur