Producten

De optie op deze pagina geldt voor onderstaande productgroepen:

Emergency cash

Contant geld in geval van nood in het buitenland. Dat is de service die RegioBank u met Emergency cash biedt. Zodat u in het buitenland niet met lege handen staat.

Bel 0031 30 21 96 870

Is uw pas kwijt of gestolen tijdens uw verblijf in het buitenland? Of is uw pinpas kapot en heeft u daar geen andere mogelijkheden meer om aan geld te komen? Neem dan contact met ons op via 0031 30 - 219 6870 (24 uur per dag bereikbaar). Dan spreken wij met u af hoeveel geld u nodig heeft en waar u het kunt ophalen. En regelen wij meteen de blokkering van uw pas.

Identificatie verplicht
Om gebruik te kunnen maken van Emergency cash heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig. Tijdens ons telefonisch contact stellen wij u een aantal controlevragen. En als u het geld ophaalt moet u zich legitimeren.

Maximaal € 1.000
Het bedrag dat u als Emergency Cash kunt opnemen is afhankelijk van het saldo op uw rekening. Per verzoek is dat maximaal € 1.000. Het bedrag dat we met u afspreken reserveren we dan op uw betaalrekening. We schrijven het bedrag pas af wanneer u het geld heeft opgehaald bij het afgesproken afhaalpunt. Houd er rekening mee dat de reservering niet direct terug te zien is op uw saldo.

Emergency cash
U kunt in bijna alle landen gebruikmaken van Emergency Cash. Voor sommige landen gelden afwijkende maximumbedragen en/of aanvullende regels. Dit vertellen we u als u contact met ons opneemt. Meer informatie hierover vindt u ook op www.sosinternational.nl/emergency-cash

Voorwaarden Emergency cash

Aan het gebruik van Emergency cash zijn voorwaarden verbonden. Die vindt u terug in het Reglement Privérekening, dat op al onze betaalproducten van toepassing is.

Naar Reglement Privérekening