Producten

De optie op deze pagina geldt voor onderstaande productgroepen:

Wijziging reglement BKR

Op 1 december 2016 wijzigt het BKR haar reglement. Vanaf die datum moeten wij het melden als u met ons heeft afgesproken dat u langer dan één maand meer dan € 250 rood mag staan. Ook als u nooit rood staat, moeten wij uw maximale limietbedrag aanmelden. Alle Nederlandse banken zijn dit verplicht. Door deze BKR wijziging moeten wij ook de voorwaarden van Plus Betalen aanpassen.

Bent u het er niet mee eens?

Bent u het niet eens met de wijziging van de voorwaarden van Plus Betalen? Dan kunt u de roodstand opzeggen voordat de nieuwe voorwaarden ingaan, dus voor 1 december 2016. Dit regelt u via uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Let op: u dient uw eventuele roodstand eerst in te lossen voordat u uw roodstand opzegt. Als u niet opzegt, gelden de voorwaarden per 1 december 2016 voor u.

Oude voorwaarden Plus Betalen (tot 1 december 2016)
Nieuwe voorwaarden Plus Betalen (na 1 december 2016)

Hoe kan ik mijn BKR-gegevens opvragen?

U kunt een overzicht van uw gegevens zelf ophalen of opvragen bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Of u vraagt uw gegevens op met het aanvraagformulier. Dit formulier vindt u in de brochure van het BKR. Uw Zelfstandig Adviseur heeft deze brochures op voorraad. Wilt u meer informatie? Uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag.

Bureau Krediet Registratie (BKR) informeert onder andere RegioBank over kredieten die consumenten hebben afgesloten. Mede op basis van deze informatie bepaalt RegioBank of het verstrekken van een nieuw krediet verantwoord is. Voor meer informatie over BKR kunt u terecht op www.bkr.nl.