Digipas en digicode

Binnen de beveiligde omgeving van Internet Bankieren kunt u al uw geldzaken regelen. Om in te loggen heeft u een digipas of digicode nodig. Heeft u een betaalrekening? Dan krijgt u een digipas. Bij een spaarrekening hoort een digicode. U betaalt hier niet extra voor.

Kosten digipas en digicode

Er zijn geen extra kosten verbonden aan een digipas of een digicode.

Digipas

De digipas is het beveiligingsapparaatje waarmee u kunt inloggen en uw betaalopdrachten kunt bevestigen. U ontvangt de digipas per post nadat u bij uw Adviseur de Overeenkomst Internet Bankieren heeft ondertekend. De speciale toegangscode van vijf cijfers sturen we u apart toe. Dit doen we voor de veiligheid. De digipas en toegangscode vormen samen namelijk uw persoonlijke beveiliging voor Internet Bankieren.

Digicode

De digicode is een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt hiermee geld overmaken van uw eigen rekeningen bij RegioBank naar uw gekoppelde tegenrekening. Met de digicode kunt u geen betalingen naar externe rekeningen doen. Daar heeft u de digipas voor nodig.

Waarom dan toch een digicode?

  • U kunt inloggen zonder digipas.
  • U heeft altijd en overal online inzage in uw rekeningen.
  • U kunt gemakkelijk en snel over uw geld beschikken.

U ontvangt de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw digicode apart per post. Dit doen we voor de veiligheid. U ontvangt eerst de gebruikersnaam. Een paar dagen later ontvangt u het wachtwoord. Met deze combinatie logt u eenvoudig in.

Digicode aanvragen

Heeft u al een digipas en wilt u ook een digicode? Dan doet u dit heel eenvoudig zelf. Als u bent ingelogd in Internet Bankieren kiest u in het linkermenu voor 'Instellingen'. Onder het kopje 'beheren digicode' kunt u zelf de digicode aanvragen.

Heeft u nog geen Internet Bankieren en wilt u een digicode? Vraag er dan naar bij uw Zelfstandig Adviseur.