Internet Bankieren Jeugd

Heeft u kind een (spaar)rekening bij RegioBank en wilt u voor uw kind Internet Bankieren aanvragen? Dat kan zodra uw kind 12 jaar is. Heeft uw kind een JongWijs rekening? Dan kan dit al vanaf 8 jaar tussen de eigen rekeningen bij RegioBanken vanaf 12 jaar ook naar rekeningen van anderen.

Digicode
Met deze code krijgt uw kind inzicht in zijn of haar rekeningen. Ook kan uw kind naar de eigen rekeningen bij RegioBank overboeken. Overboeken naar een externe rekening (bij een andere bank) is niet mogelijk met een digicode.

Digipas
Met dit apparaatje kan uw kind ook geld overboeken naar externe rekeningen (bij een andere bank). Lees verder voor de voordelen.

Heeft u voor uw kind Internet Bankieren aangevraagd? Dan kan uw kind ook gebruik maken van Mobiel Bankieren. Hiervoor kunt u (voor uw kind) de mobiele app van RegioBank downloaden Uw kind dan overal op zijn of haar mobiel het saldo bekijken. Heeft uw kind zelf de Mobiele app van RegioBank gedownload? Dan ontvangt u een brief hierover.

  • Bankieren waar en wanneer het uitkomt.
  • Altijd een actueel overzicht van de rekeningen.
  • Alleen met behulp van de digicode en de digipas krijgt het kind toegang tot zijn of haar rekeningen. Dat is wel zo veilig.
  • Aan het gebruik van Internet Bankieren en de digipas zijn geen extra kosten verbonden.
  • Ook Mobiel Bankieren is mogelijk met uw toestemming.