RegioBank meest klantgerichte en klantvriendelijkste bank

Dubbel feest, want RegioBank heeft maar liefst twee fantastische prijzen gewonnen! Op donderdag 20 april 2017 is RegioBank door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. Op 13 april is RegioBank door de CCDNA Awards ook al benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

Het zijn allebei prijzen die we te danken hebben aan de waardering van onze klanten. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Ongelofelijk trots

Hans van den Bor, directeur RegioBank, over de twee prijzen: 'Ik ben ongelofelijk trots en blij dat we maar liefst twee prijzen hebben gewonnen. Beide prijzen hebben we te danken aan de waardering van onze klanten. Wat een geweldig compliment. Het is prachtig om te zien dat onze klanten ook echt ervaren dat wij de klant centraal stellen. Beste klanten, wederom heel veel dank voor de waardering voor onze dienstverlening. Ook namens alle Zelfstandig Adviseurs van RegioBank.'

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid onderzocht

De CCDNA Awards zijn een initiatief van BearingPoint en DVJ Insights. Het is de grootste publieksprijs die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen. Ruim 13.000 Nederlanders deelden daarvoor hun meningen en ervaringen over bedrijven waar zij klant zijn. En beoordeelden hen op klantgerichtheid. Binnen twaalf verschillende sectoren worden er prijzen uitgereikt, waaronder ook de sector banken.

De CustomerFirst Awards voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland worden uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). Klanten beoordelen bedrijven op de zes factoren van klantvriendelijkheid: beschikbaarheid, beloftes nakomen, niet onnodig lastigvallen, niet moeilijk doen over formaliteiten, fouten toegeven en oplossen, en oprechte betrokkenheid bij de klant. De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten. Binnen verschillende sectoren worden er prijzen uitgereikt, waaronder ook de sector banken.

Bekijk de video

Communicatieadviseur Bo Lansdaal was aanwezig bij de CCDNA Awards 2017. Kijk hieronder met hem mee naar de uitreiking.

Blog Directievoorzitter RegioBank Alle acties

Samen zorgen voor een leefbare woonomgeving