RegioBank in top 3 van beste banken

Oranje Fonds Collecte: haal extra geld op voor uw vereniging of stichting


Bent u (bestuurs)lid van een vereniging of kent u een goede stichting. Doe dan mee aan de Oranje Fonds Collecte. U haalt met de collecte extra geld op voor uw eigen vereniging of stichting.

Inschrijven voor de collecte kan tot 1 april via www.oranjefonds.nl/collecte.

Hoe werkt de Oranje Fonds Collecte

Van 22 mei tot en met 26 mei is de Oranje Fonds Collecte. Verenigingen en stichtingen halen dan lokaal geld op. 50% van de opbrengst mogen ze zelf besteden aan hun eigen maatschappelijke doelstelling. De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in de provincie waar het geld opgehaald is. Een unieke collecte waarbij 100% van het opgehaalde geld dichtbij wordt besteed aan sociale activiteiten. die zorgt dat verenigingen en stichtingen extra geld hebben voor bijvoorbeeld het opknappen van hun clubhuis, een buurtactiviteit of nieuwe tenues.

RegioBank is partner van het Oranje Fonds

RegioBank is partner van het Oranje Fonds en steunt de Oranje Fonds Collecte met promotie en een veilige, prettige en kosteloze afdracht van het collectegeld. Wij willen dat u een fijne buurt heeft om in te wonen. En werken samen met het Oranje Fonds aan een betrokken en sociaal Nederland. Lokale verenigingen en stichtingen dragen daar aan bij. De collecte geeft ze de mogelijkheid voor extra geld die ze kunnen besteden aan hun eigen maatschappelijke doelstelling.

Lees meer over de samenwerking

Blog Directievoorzitter RegioBank Alle acties

Samen zorgen voor een leefbare woonomgeving