Steun de Oranje Fonds Collecte

RegioBank is partner van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds ondersteunt sociale initiatieven in Nederland. En is bekend van grote landelijke activiteiten als Burendag en NLdoet. Jaarlijks organiseert het Oranje Fonds ook een unieke collecte samen met en door lokale verenigingen en stichtingen. Deze verenigingen en stichtingen kunnen zich inschrijven voor de collecte. De helft van het opgehaalde geld mogen ze besteden aan eigen activiteiten van de vereniging of stichting.
De andere helft wordt besteed aan sociale initiatieven in de provincie waar gecollecteerd wordt.

Fijne buurt om in te wonen

RegioBank steunt de collecte van het Oranje Fonds omdat de collecte ervoor zorgt dat lokale verenigingen en stichtingen extra geld hebben voor sociale activiteiten in hun eigen dorp of buurt. RegioBank vindt het belangrijk dat iedereen een fijne buurt heeft om in te wonen. Het Oranje Fonds levert daar een mooie bijdrage aan.

Geef aan de collectant

De collecteweek is van 6 juni tot en met 10 juni. Dus binnenkort staat er misschien ook een collectant bij u voor de deur. Steun dan het Oranje Fonds én de lokale vereniging of stichting die bij u langskomt. Elke bijdrage is welkom.

Samen zorgen we voor een fijne buurt met mooie, sociale initiatieven.

Blog Directievoorzitter RegioBank Alle acties

Samen zorgen voor een leefbare woonomgeving