Waarom RegioBank

Met ruim 530 Zelfstandig Adviseurs is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen.

RegioBank. Uw bank dichtbij.

U bent welkom bij ons op kantoor

Met ruim 530 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen. Komt er toch wat meer bij kijken? Dan maken we meteen een afspraak zodat we de tijd hebben om uitgebreid op uw situatie in te gaan.

De adviseur die u kent

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is prettig en vertrouwd. En een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Zo bent u ook bij ons op kantoor welkom als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

U vindt onze financiële diensten voor u en uw kinderen onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

Zoek uw Adviseur

Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt. Vraag de Adviseur naar de openingstijden van zijn kantoor. Soms kunt u er ook ’s avonds of in het weekend terecht.

Vind uw Adviseur bij u in de buurt.

Dienstenwijzer

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.

Meer informatie over wie wij zijn en hoe wij werken leest u in de Dienstenwijzer.

Blog Directievoorzitter RegioBank Alle acties

Samen zorgen voor een leefbare woonomgeving