De Overstapbegeleiding

De RegioBank app moet aan bepaalde veiligheidsvoorwaarden voldoen. De huidige app voldoet hier binnenkort niet meer aan. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk over te stappen met de Overstapbegeleiding naar de nieuwe veiligere app.

Niet alleen veiligheid staat voorop, ook nieuwe functionaliteiten worden alleen aan de nieuwe app toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de functie darkmode. Lees meer over de nieuwe RegioBank app.

Hoe start ik de Overstapbegeleiding?

Met de Overstapbegeleiding registreer je de nieuwe app snel en op de juiste manier. Je start de Overstapbegeleiding door in te loggen in de huidige app. Ben je al ingelogd op de huidige app? Sluit de app dan af, en start de app opnieuw op. De Overstapbegeleiding wordt opnieuw getoond.

Let op: het gaat niet om een update van de huidige app maar om het downloaden van de nieuwe app. We begrijpen dat dit vervelend is. Tijdens de Overstapbegeleiding downloadt u eenmalig de nieuwe RegioBank app.

Je ziet een van onderstaande schermen. Volg de stappen in de Overstapbegeleiding.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Lees de onderstaande vragen over de Overstapbegeleiding, het registreren van de nieuwe app en inhoudelijke vragen over de nieuwe app.

Vragen over de Overstapbegeleiding en registreren 

App-inhoudelijke vragen

Mijn vraag is niet beantwoord.