Kinderspaarweken

  • In oktober zijn de Kinderspaarweken
  • Ben jij een held met je geld?
  • Krijg een verrassing als je in oktober bij ons spaart

Een held met je geld

Weet jij hoe je een held met je geld kunt worden? Door goed te sparen, goed te zorgen voor je geld én iets goed te doen met je geld. Wil jij ook een held met je geld worden?

Een held door goed te sparen

Goed sparen kun je leren. Door het stap voor stap te doen. Van kinds af aan met kleine bedragen. Kom je je spaargeld storten op je RegioBank spaarrekening? Dan zorgen wij voor een leuke verrassing.

Heb je nog geen rekening bij RegioBank? Open dan JongWijs en ontvang een verrassing.

Een held door goed te zorgen voor je geld

Weet jij alles over veilig met je geld omgaan? Je Zelfstandig Adviseur kan je alles vertellen over veilig bankieren. Waar moet je op letten? Hoe kun je ‘echt’ geld herkennen? Wat is een geldezel? Hoe werkt pinnen eigenlijk?

Een held door iets goeds te doen met je geld

Heb je een idee om jouw buurt fijner te maken? Bijvoorbeeld een zwemtrap bij de sloot of een voetbaldoel op een veld. Tot en met 31 oktober 2022 kun je jouw buurtwens indienen. Wie weet helpt RegioBank jou de held van de buurt te worden.

Waar moet jouw buurtwens aan voldoen?

  • Je moet het idee mogen uitvoeren. Je ouders/verzorgers zijn het ermee eens.

  • Je moet het ook kunnen uitvoeren. Je hebt toestemming van de gemeente of hebt een vergunning als dit nodig is. Bijvoorbeeld een achtbaan is te duur en de kans is klein dat er in jouw buurt een plek is waar dit zou passen.

  • Meer mensen in je buurt worden blij van het idee.

Voorbeelden van buurtwensen

Je wilt een pannakooi in je wijk. Goed idee! Dit project staat open voor de hele buurt. Ook je buurvrouw kan hier haar voetbalskills showen. Je wilt het probleem van zwerfafval oplossen met meer prullenbakken. Top! Dit project heeft een blijvend effect. Door het plaatsen van de prullenbakken voorkom je zwerfafval.

Buurtwens indienen

Je kunt je buurtwens samen met je Zelfstandig Adviseur indienen. Of vul het onderstaande formulier in. Dit kan tot en met 31 oktober. Wordt jouw idee uitgekozen? Dan hoor je dat in november.

Laat ons weten wat jouw buurtwens is!

Word jij de held van jouw buurt? Laat ons weten wat jouw buurtwens is en wie weet helpen we jou met een donatie! Vergeet niet dat je je wens moet kunnen en mogen uitvoeren én dat er veel mensen en kinderen in jouw buurt blij van worden.

Vul hieronder je gegevens in. We gebruiken deze gegevens om contact met je op te nemen over jouw wens. De gegevens gebruiken we alleen hiervoor. Na afloop van de actie verwijderen we dit formulier en de bijbehorende gegevens.

Onze jeugdrekeningen

Heeft uw kind nog geen spaarrekening maar wilt u uw kind graag leren sparen? Wij helpen u en uw kind graag met onze spaarrekeningen.

JongWijs: stap voor stap met geld leren omgaan

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, internetbankieren en de Mobiel Bankieren app. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Lees meer over JongWijs

Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind

Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. U ontvangt een bonus over de inleg per volledig spaarjaar. Per jaar mag u maximaal € 600 sparen.

Lees meer over Zilvervloot Sparen