Hoera, het zijn weer kinderspaarweken!

  • Sparen kan je leren
  • Oktober is kinderspaarmaand
  • Dit jaar in aangepaste vorm

Wij passen onze Kinderspaarweken aan

Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd. Er is ons duidelijk gevraagd om niet te reizen als dit niet noodzakelijk is. En ook het contact met elkaar zo veel mogelijk te beperken. Daarom heeft RegioBank besloten om de Kinderspaarweken aan te passen. Want de gezondheid van u als klant en alle mensen in onze dorpen en steden, vinden wij het aller belangrijkst.

Sparen doen! Alleen even niet op kantoor

De Kinderspaarweken gaan door, maar voorlopig legen we geen spaarpotten op kantoor. Ook kan uw kind even geen cadeautje ophalen.

Wilt u met ons samenwerken?

En daarom vragen wij aan u als ouder of u met ons wil samenwerken. Zodat we er toch een leuke Kinderspaarweken voor uw kind van kunnen maken. Doet u mee?

Vijf stappen

  1. Download het spaarcertificaat op deze pagina.
  2. U bent de bank en neemt het spaargeld van uw kind in ontvangst.
  3. U schrijft het gespaarde bedrag op het spaarcertificaat, een officiële handtekening van u erbij en u overhandigt het certificaat aan uw kind voor het knappe spaarwerk.
  4. U maakt het geld over naar de RegioBank Spaarrekening van uw kind.
  5. Uw adviseur controleert of het geld is overgemaakt op de RegioBank Spaarrekening van uw kind. Uiteraard is een cadeautje op kantoor uitzoeken belangrijk. Helaas kan dat nu even niet. Maar zodra de richtlijnen van de overheid het weer toelaten, wel.

    Dus houdt de Facebookpagina van uw Zelfstandig Adviseur in de gaten. Uw adviseur informeert u zodra u en uw kind weer naar kantoor kunnen komen. En tegen inlevering van het spaarcertificaat, krijgt u kind dan alsnog van hem of haar die mooie beloning.


Dank u wel voor uw hulp!

Onze jeugdrekeningen

Heeft uw kind nog geen spaarrekening maar wilt u uw kind graag leren sparen? Wij helpen u en uw kind graag met onze spaarekeningen.

JongWijs: stap voor stap met geld leren omgaan

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, internetbankieren en Mobiel Bankieren. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Gewoon via de post. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Lees meer over JongWijs

Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind

Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Naast de variabele rente ontvangt u een bonus over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Per jaar mag u maximaal € 600 sparen.

Lees meer over Zilvervloot Sparen