Adviseurs met Visie B.V. in Leende

  • 040 - 206 12 70
  • Dorpstraat 83, 5595 CD
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30
De omgeving van Adviseurs met Visie B.V., RegioBank in Leende

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Adviseurs met Visie B.V. is te vinden in het centrum van Leende. In 2001 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij verder gegaan onder onze huidige naam in ons pand, gelegen in de dorpskern. U een zo breed mogelijk advies geven, staat bij ons centraal. In het dorp is een hoog ons kent ons gehalte. Dat vertrouwde gevoel vindt u op het kantoor terug. Wij staan dicht bij de klant zodat u zich altijd welkom bij ons voelt.

Maarten Kusters

Maarten Kusters

Frank Claassen

Frank Claassen

Team van Adviseurs met Visie B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4344

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.