Assurantiekantoor Hekman in Nieuwleusen

  • 0529 - 48 15 67
  • Burg. Backxlaan 27, 7711 AA
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.30
De omgeving van Assurantiekantoor Hekman, RegioBank in Nieuwleusen
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Van vader op zoon werd Hekman Assurantiekantoor groot in Nieuwleusen. Inmiddels werken we met drie fulltimers en een parttimer. Wie u op het schoolplein tegenkomt, vindt u ook terug op ons kantoor. Dat werkt persoonlijk en gemoedelijk.
Engbert Hekman

Engbert Hekman

Adviseur en eigenaar

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantiekantoor Hekman

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4135

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.