Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V. in OUDENHOORN

  • 0181 - 46 14 29
  • Dorpsweg 47, 3227 AG
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Univé Het Zuiden, RegioBank in Hellevoetsluis
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

We leven in een tijd waarin u steeds meer financiële zaken zelf kunt regelen. Dit geldt niet alleen voor uw verzekeringen, maar ook voor uw bankzaken. Dan is het fijn als u kunt binnenlopen bij een kantoor in de buurt. De adviseurs van Univé Het Zuiden helpen u graag, de koffie staat bijna klaar.
Diana  Hoogvliet

Diana Hoogvliet

Adviseur Particulieren
Lisette Dekker

Lisette Dekker

Adviseur bankzaken
Carolina Schruijer

Carolina Schruijer

Adviseur bankzaken
Menno Aarsen

Menno Aarsen

Erkend Hypotheek adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
TeamAfbeelding_M.Kruis

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4351

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.