B. van der Ende Assurantien in Hoek van Holland

  • 0174 - 38 57 52
  • Prins Hendrikstraat 183 A, 3151 AG
  • Vandaag gesloten
De omgeving van B. van der Ende Assurantien, RegioBank in Hoek van Holland

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij B. van der Ende Assurantien. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Hoek van Holland. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Arie van der Ende

Arie van der Ende

Financieel Adviseur
Martha van den Heerik - de Koning

Martha van den Heerik - de Koning

Adviseur bankzaken
Team van B. van der Ende Assurantien

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4832

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.