Benders Assurantiën in Waalwijk

  • 0416 - 56 02 34
  • Stationsstraat 113, 5141 GD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Benders Assurantiën, RegioBank in Waalwijk

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Benders Adviesgroep is een onafhankelijk adviesbureau. Uw bankzaken regelen wij bij de RegioBank. Daarnaast adviseren wij u over verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en uw administratie. Zo kunt u voor al uw financiële zaken terecht onder één dak.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Onno Benders

Onno Benders

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen, Hypotheken en Administratie
Petra Marcus

Petra Marcus

Adviseur Bankzaken en Hypotheken
Kees de Groot

Kees de Groot

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Teamfoto van Benders Assurantiën

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4735

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.