Berkhof & Partners Financieel Adviesbureau in Apeldoorn

  • 055 - 378 14 84
  • Jachtlaan 278, 7312 GT
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Berkhof & Partners B.V., RegioBank in Apeldoorn
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Dat zijn de diensten van Berkhof & Partners uit Apeldoorn. Als verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn we uw vertrouwenspersoon. En deze rol nemen we heel serieus. We vinden het belangrijk dat u ons weet te vinden als u ons nodig heeft.
Hans  Berkhof

Frits Germs

Directeur en eigenaar
Manon Bezemer

Manon Bezemer

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Berkhof & Partners B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4701

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.