Dave Imming Assurantien in De Goorn

  • 0229 - 54 27 14
  • Dwingel 13, 1648 JM
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Dave Imming Assurantien, RegioBank in De Goorn

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Dave Imming Assurantiƫn is een onafhankelijk financiƫle adviesorganisatie en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ons doel is om klanten in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas, nu en in de toekomst.
Dave Imming

Dave Imming

Financieel- en verzekeringsadviseur
Annet Luitjes-Sjerps

Annet Luitjes-Sjerps

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Elly Vlaar-Rohof

Elly Vlaar-Rohof

Medewerkster bankzaken
Jenny Bron- van Nijnatten

Jenny Bron- van Nijnatten

Algemeen Medewerkster

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Dave Imming Assurantien

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4788

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen