De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide in Putte

  • 0164 - 70 00 20
  • Julianastraat 2, 4645 HC
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.45
De omgeving van De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide, RegioBank in Putte

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Hypotheekadviseur Putte-Hoogerheide is de grootste hypotheekverstrekker in de regio waar alle bankzaken persoonlijk worden behartigd. Deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank voorziet vooral grensarbeiders die al in Nederland wonen of plannen hebben om te verhuizen van een financieel totaalpakket.
Edwin de Loos

Edwin de Loos

Hypotheekadviseur
Greet  Hellemans

Greet Hellemans

Medewerker Binnendienst
Tonnie  Musters

Tonnie Musters

Medewerker Binnendienst
Anique Bruin

Anique Bruin

Commerciƫle medewerker binnendienst

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4257

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen