ENDASS Verzekeringen & Hypotheken in Stolwijk

  • 0182 - 34 25 48
  • Achter de Kerk 8, 2821 AP
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van ENDASS Verzekeringen & Hypotheken, RegioBank in Stolwijk

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Endass Verzekeringen heeft u alles onder één dak: hypotheken, vermogen, inkomen en verzekeringen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, kunt u ook bij ons terecht voor uw bankzaken. Endass groeide in de loop der jaren uit tot een begrip in Stolwijk en omstreken. U bent van harte welkom.
Bea van der Ende

Bea van der Ende

Eigenaar en allround adviseur
Bernard Evengroen

Bernard Evengroen

Junior Adviseur
Robbert van Bronswijk

Robbert van Bronswijk

Verzekeringsadviseur
Janet van Erk

Janet van Erk

Adviseur Bankzaken
Sanne Vonk

Sanne Vonk

Verzekeringsadviseur
José van Leeuwen

José van Leeuwen

Verzekeringsadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van ENDASS Verzekeringen & Hypotheken

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4157

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen