FinaSol in Sint Jansteen

  • 0114 - 37 10 04
  • Hoofdstraat 37, 4564 AM
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van FinaSol, RegioBank in Sint Jansteen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

FinaSol is uw adres in Sint-Jansteen voor financiële zaken. Onze adviseurs nemen graag de tijd. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een goed gesprek en eindigt bij een passende oplossing. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank laten wij geen kans onbenut om u van dienst te zijn!
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Eigenaar
Harald Verstraeten

Harald Verstraeten

Eigenaar
Team van FinaSol

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4435

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.