Firma Beks Assurantiën in Ten Boer

  • 050 - 302 21 91
  • Burg. Triezenbergstraat 30, 9791 CC
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Firma Beks Assurantiën, RegioBank in Ten Boer

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Beks Assurantiën uit Ten Boer is hét adres voor uw financiële zaken. Onze pijlers? Persoonlijk contact, de tijd voor u nemen en kennis van zaken hebben. Dat vinden wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank belangrijk. Kunnen wij u helpen met financieel advies? U weet ons te vinden!
Bert Beks

Bert Beks

Directeur
Martine Beks-Kalksma

Martine Beks-Kalksma

Medewerker hypotheken en bankzaken
Albert Venema

Albert Venema

Senior Adviseur / Financiële Administratie
Erik Blok

Erik Blok

Medewerker verzekeringen, bankzaken en schadebehandeling
Annemiek Perdok

Annemiek Perdok

Medewerker Hypotheken
Marlies Souman

Marlies Souman

Management Assistent / Medewerker Hypotheken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Firma Beks Assurantiën

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4254

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen