Franse & Partners B.V. in Axel

  • 0115 - 76 90 60
  • Noordstraat 4, 4571 GD
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Franse & Partners B.V., RegioBank in Axel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Franse & Partners -Zelfstandig Adviseur van RegioBank te Axel- hanteert de alles-onder-één dak formule. U kunt bij ons terecht voor al uw bank-, hypotheek -, belasting –en verzekeringszaken. Zowel particulier als zakelijk. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Door corona werken wij alleen op afspraak. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak tijdens de vermelde openingstijden.

Marc Arens

Marc Arens

Hypotheek adviseur
Chris  Franse

Chris Franse

Verzekeringsadviseur
Elly  van de Ree

Elly van de Ree

Verzekeringsadviseur en bankzaken
Dimphy  Dubbeldam

Dimphy Dubbeldam

Fiscaal medewerker
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4068

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.