Franse & Partners B.V. in Axel

  • 0115 - 76 90 60
  • Noordstraat 4, 4571 GD
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Franse & Partners B.V., RegioBank in Axel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Franse & Partners -Zelfstandig Adviseur van RegioBank te Axel- hanteert de alles-onder-één dak formule. U kunt bij ons terecht voor al uw bank-, hypotheek -, belasting –en verzekeringszaken. Zowel particulier als zakelijk. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk.
Marc Arens

Marc Arens

Hypotheek adviseur
Chris  Franse

Chris Franse

Verzekeringsadviseur
Elly  van de Ree

Elly van de Ree

Verzekeringsadviseur en bankzaken
Dimphy  Dubbeldam

Dimphy Dubbeldam

Fiscaal medewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4068

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen