Gielink Advieskantoor in Gendringen

  • 0315 - 63 01 53
  • Grotestraat 23, 7081 CA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Gielink Advieskantoor, RegioBank in Gendringen
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Gielink Advieskantoor kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Omdat we Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarrekeningen. Een breed scala aan advies en mogelijkheden dus.
Fabian Gielink

Fabian Gielink

Eigenaar/Erkend Financieel Adviseur/Assurantie Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Gielink Advieskantoor

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4375

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.