Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor in Hoek

  • 0115 - 44 13 70
  • Molendijk 15 A, 4542 BJ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 17.00
De omgeving van Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor, RegioBank in Hoek

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In Hoek is Hatéka al jaren een regelrecht begrip. Waarom? Klanten weten dat de medewerkers naar hen luisteren en altijd antwoord weten op hun vragen. Hoe moeilijk ze ook zijn. Bovendien gaat Hatéka voor maatwerk ­­– en dat begint uiteraard bij een persoonlijk gesprek.

Betty Herrebout

Betty Herrebout

Binnendienstmedewerker
Jan Herrebout

Jan Herrebout

Erkend hypotheekadviseur
Cees  Hamelink

Cees Hamelink

Eigenaar, gecertificeerd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur
Team van Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4784

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen