Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor in Zaamslag

  • 0115 - 43 16 08
  • Plein 12 13, 4543 BH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor, RegioBank in Zaamslag
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij ons hoeft u uw verhaal niet meerdere keren te vertellen aan steeds weer iemand anders. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen op financieel vlak. Wel zo handig! Met een luisterend oor en door het volgen van de laatste ontwikkelingen en opleidingen, helpen we u zo goed als mogelijk!
Jan Herrebout

Jan Herrebout

Erkend hypotheekadviseur
Betty Herrebout

Betty Herrebout

Binnendienstmedewerker
Pjotr  Hamelink

Pjotr Hamelink

Adviseur bankzaken zakelijk
Cees Hamelink

Cees Hamelink

Eigenaar, gecertificeerd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4429

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.