Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor in Zaamslag

  • 0115 - 43 16 08
  • Plein 12 13, 4543 BH
  • Vandaag open van 13.00 - 17.00
De omgeving van Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor, RegioBank in Zaamslag

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij ons hoeft u uw verhaal niet meerdere keren te vertellen aan steeds weer iemand anders. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen op financieel vlak. Wel zo handig! Met een luisterend oor en door het volgen van de laatste ontwikkelingen en opleidingen, helpen we u zo goed als mogelijk!
Jan Herrebout

Jan Herrebout

Erkend hypotheekadviseur
Betty Herrebout

Betty Herrebout

Binnendienstmedewerker
Pjotr  Hamelink

Pjotr Hamelink

Adviseur bankzaken zakelijk
Cees Hamelink

Cees Hamelink

Eigenaar, gecertificeerd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Hatéka Assurantie- en Makelaarskantoor

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4429

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen