IJzereef Assurantiën V.O.F. in Winterswijk

  • 0543 - 51 23 82
  • Misterweg 19, 7102 BD
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.30
De omgeving van IJzereef Assurantiën V.O.F., RegioBank in Winterswijk

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

IJzereef Assurantiën is een zelfstandige financiële dienstverlener, die midden in de gemeenschap van Winterswijk staat. Wij staan u terzijde met uitleg en advies. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank grote waarde!
Marcel IJzereef

Marcel IJzereef

Vennoot / Adviseur
Marieke IJzereef

Marieke IJzereef

Vennoot / Regelneef / schadebehandelaar
Dorie de Man

Dorie de Man

Administratief medewerkster / schadebehandelaar
Conny te Walvaart

Conny te Walvaart

Administratief medewerkster
Eileen Kok

Eileen Kok

Administratief medewerkster / planner werkvoorbereider

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4766

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen