Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V. in St Odilienberg

  • 0475 - 52 92 92
  • Hoofdstraat 66, 6077 AP
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30
De omgeving van Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V., RegioBank in St Odilienberg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Melick. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Jos Janssen

Jos Janssen

Audrey Janssen

Audrey Janssen

sandra knippenberg

Sandra Knippenberg

Team van Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4017

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.