Kleisman Assurantiën in Lonneker

  • 053 - 433 71 99
  • Scholten Reimerstraat 25, 7524 CR
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Kleisman Assurantiën, RegioBank in Lonneker
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

We zijn een echt dorpskantoor en voelen ons verbonden met de regio. U kunt hier nog gewoon langskomen voor een praatje. Dat maakt ons als financieel specialist laagdrempelig en dat vinden wij heel belangrijk.
Johan  Kleisman

Johan Kleisman

Eigenaar/ adviseur verzekeringen
Anne-Marie  Kleisman

Anne-Marie Kleisman

Eigenaar/ adviseur bankzaken
Elly  Vije

Elly Vije

Administratief medewerker/ verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Kleisman Assurantiën

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4290

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.