Kootstra Assurantiën & Advies in Buitenpost

  • 0511 - 54 44 42
  • Ried 9, 9285 KK
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Kootstra Assurantiën & Advies, RegioBank in Buitenpost

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Kootstra Assurantiën & Advies. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Buitenpost. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank, onze Mobiel Bankieren app of gewoonweg op papier als u dat graag zou willen. Wij staan voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor, maar ook bij u thuis!
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4081

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.