Leen Assurantien B.V. in Nederweert

  • 0495 - 63 18 39
  • Smisserstraat 20, 6031 AE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Leen Assurantien B.V., RegioBank in Nederweert

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Leën Assurantiën is uw verzekeringskantoor in Nederweert. Een laagdrempelig en modern kantoor, met een lange historie. Waar u terecht kunt voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. U wordt altijd door ons persoonlijk geholpen!
Lonny Smeets

Lonny Smeets

Binnendienst, administratie en bankzaken
Hein Leën

Hein Leën

Adviseur hypotheken , pensioenen en verzekeringen
Annemie de Waal

Annemie de Waal

Binnendienst, administratie en bankzaken
Jos Dings

Jos Dings

Adviseur schadeverzekeringen
Helene Bruekers

Helene Bruekers

Binnendienst en administratie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Leen Assurantien B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4834

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen