Lukkien & Schultinga B.V. in Zuidhorn

  • 0594 - 50 09 90
  • Hoofdstraat 30 A, 9801 BZ
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Van een bescheiden start in een achterkamertje is Lukkien & Schultinga uitgegroeid tot een bekend kantoor midden in Zuidhorn. Het kantoor doet niet aan harde sales, maar loopt volledig op mond-op-mond reclame dankzij de prettige en professionele service.

Jos Schultinga

Jos Schultinga

Chris Sikkema

Chris Sikkema

Jos Pettinga

Jos Pettinga

Klaas de Vries

Klaas de Vries

Simon Koster

Simon Koster

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Lukkien & Schultinga B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4789

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen