Matheeuwsen Bancaire Diensten in Heeze

  • 040 - 226 56 27
  • Kapelstraat 43 b, 5591 HD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Matheeuwsen Bancaire Diensten, RegioBank in Heeze

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Heeze kenmerkt zich als hét dorp waarbij gezelligheid voorop staat. Hier, midden in het centrum vindt u Matheeuwsen Bancaire Diensten. De financiële dienstverlener waar u binnenstapt wanneer het u uitkomt, en waar u hartelijk wordt ontvangen door medewerkers met een bekend gezicht.
Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
Marlies Scheepers

Marlies Scheepers

Medewerker bankzaken
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Matheeuwsen Bancaire Diensten

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4267

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen