Meerzicht Advies in Zoetermeer

  • 079 - 316 93 41
  • Bernhardstraat 6, 2712 CS
  • Vandaag open van 08.45 - 17.15
De omgeving van Meerzicht Advies, RegioBank in Zoetermeer

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Als het om uw financiƫle situatie gaat, is het prettig wanneer u kunt terugvallen op een betrouwbaar advies. Over uw bankzaken bijvoorbeeld, of uw hypotheek en verzekeringen. Met een klein team zijn we u van dienst. U bent van harte welkom bij ons op kantoor.
Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Eigenaar/adviseur
Yvonne de Jongh

Yvonne de Jongh

Verzekeringsadviseur
Rina de Vries

Rina de Vries

Verzekeringsadviseur en Schadebehandelaar
Karin Schoenmakers

Karin Schoenmakers

Adviseur Bankzaken en kantooradministratie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Meerzicht Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4835

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen