Meesters Assurantiën B.V. in Bleiswijk

  • 010 - 529 00 77
  • Dorpsstraat 48, 2665 BJ
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Meesters Assurantiën B.V., RegioBank in Bleiswijk
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Het goed regelen van uw verzekeringen en bankzaken geeft u rust en zekerheid. Indien u hierover graag advies krijgt, bent u bij Meesters Assurantiën aan het juiste adres. Als verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseur van Regiobank zijn wij u met beide zaken graag van dienst.
Philip van Breukelen

Philip van Breukelen

Eigenaar en verzekeringsadviseur
Carin Dupon

Carin Dupon

Allround adviseur
Jelmer Haaitsma

Jelmer Haaitsma

Allround adviseur
Charlotte Bugter

Charlotte Bugter

Allround adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Meesters Assurantiën B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4695

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.