Mijn Borg Financiële Diensten in Groningen

  • 050 - 318 50 01
  • De Savornin Lohmanlaan 1, 9722 HA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Assurantiekantoor P. Teune, RegioBank in Haren

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een assurantiekantoor met alle antwoorden op zak. Maar het plezier waarmee elke hobby wordt uitgevoerd, is nog altijd onze grootste drijfveer.
Gerda Teune

Gerda Teune

Eigenaar en allround financieel adviseur
Marck Koehler

Marck Koehler

Schadeverzekeringsadviseur
Monique Berends

Monique Berends

Schadeverzekeringsadviseur
Martha Duursma

Martha Duursma

Hypotheekadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantiekantoor P. Teune

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4536

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen