Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerheid in Voorburg

  • 070 - 387 18 18
  • Hofwijckstraat 1, 2275 AJ
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30
De omgeving van Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerheid, RegioBank in Voorburg

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Mooijman Assurantiën is gevestigd in het pittoreske dorpscentrum van Voorburg. Hier zetten wij al sinds 1971 onze kennis in om elke klant verder te helpen met uw hypotheek, verzekeringen of bankzaken.

Robin Grell

Robin Grell

Adviseur leven- en hypotheken en adviseur bankzaken
Zahra Taky

Zahra Taky

Commercieel medewerker binnendienst en adviseur bankzaken
Chitra Dhanpal

Chitra Dhanpal

Allround medewerker assurantiën en adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Mooijman Assurantiën Adviseurs in Zekerheid

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4636

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen