nemassdeboer in Purmerend

  • 0299 - 20 09 40
  • Slotplein 17, 1441 KG
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van nemassdeboer, RegioBank in Purmerend

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Op zoek naar financiƫle hulp in omgeving Volendam en Purmerend? Zoek niet verder! Met specialisten op elk vakgebied kunnen we u alle service bieden om u te ontzorgen. Wij bieden de volgende diensten: verzekeren, hypotheken, bankzaken, financiƫle planning, pensioenen en makelaardij.
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Nico  Karhof

Nico Karhof

Partner en Adviseur Bankzaken
Patricia  Boersma

Patricia Boersma

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van nemassdeboer

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4283

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen