Offermans en Snijder Verzekeringen B.V. in Kerkrade

  • 045 - 541 05 00
  • Kaalheidersteenweg 107, 6466 AB
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Offermans en Snijder Verzekeringen B.V., RegioBank in Kerkrade
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Klanten vinden in ons een betrokken en deskundige partner op het gebied van verzekeringen, financiële producten en makelaardij. Vertrouwen en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke waarden. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte oplossing, waarbij persoonlijk contact op de eerste plaats staat.
Lisa  van Oosten

Lisa van Oosten

Commerciële binnendienst
Gijs Vercouteren

Gijs Vercouteren

Hypotheekadviseur / Commerciële binnendienst
Mark Frusch

Mark Frusch

Bankmedewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Offermans en Snijder Verzekeringen B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4317

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.