Raadschelders en Zn. in Kudelstaart

  • 0297 - 32 00 03
  • Einsteinstraat 115, 1433 KH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Raadschelders en Zn., RegioBank in Kudelstaart
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al sinds 1948 richt het familiebedrijf Raadschelders & Zn. zich op de markt van de financiƫle producten. Onder leiding van drie generaties groeit een bescheiden kantoor aan huis uit tot een modern familiebedrijf in het hart van Kudelstaart.
Remco Raadschelders

Remco Raadschelders

Eigenaar en hypotheekadviseur
Pascalle  Raadschelders

Pascalle Raadschelders

Administratie
Esther  Raadschelders

Esther Raadschelders

Medewerker administratie/receptie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Raadschelders en Zn.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4709

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.