Rivez Assurantiën en Risicobeheer B.V. in Nistelrode

  • 088 - 8000902
  • Laar 63 B, 5388 HC
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
De omgeving van Rivez Assurantiën en Risicobeheer B.V., RegioBank in Nistelrode
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al jaren zijn wij in Nistelrode een vertrouwd adres voor het regelen van al uw financiële zaken; verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Mensen uit uw eigen omgeving, die weten wat u wilt. U ontzorgen en werk uit handen nemen. Loopt u gerust eens binnen, de koffie staat klaar!
Marcel van den Heuvel

Marcel van den Heuvel

Adviseur Zakelijk
Rick de Meester

Rick de Meester

Financieel en hypothecair planner

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Rivez Assurantiën en Risicobeheer B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4857

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.