Schinkel Adviesgroep in Oost Souburg

  • 0118 - 46 44 55
  • Kanaalstraat 37, 4388 BJ
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Schinkel Adviesgroep, RegioBank in Oost Souburg
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

In Oost-Souburg kennen de meeste inwoners de medewerkers van Schinkel Adviesgroep wel. De communicatie tussen deze financieel dienstverlener en hun klanten verloopt zo persoonlijk dat ze elkaar in de supermarkt niet voorbij lopen, zonder een praatje te maken.
Jolanda de Graaff

Jolanda de Graaff

Medewerker Bankzaken
Nel de Vries

Nel de Vries

Medewerker Bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Schinkel Adviesgroep

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4586

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.