Schonewille & Ter Harkel Hypotheken in Appingedam

  • 0596 - 69 36 66
  • St. Annastraat 2, 9901 AW
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.30
De omgeving van Schonewille & Ter Harkel, RegioBank in Appingedam

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Schonewille & Ter Harkel is met vier vestigingen altijd in de buurt. Wij zitten in Appingedam, Hoogezand, Delfzijl en Groningen, waar we met tien man werken onder drie labels. Vier van ons zijn Hypotheekadviseur. De rest helpt u met alle overige financiële vragen. Zo bieden wij u altijd een financieel totaalpakket.

Henk ten Boer

Henk ten Boer

Commerciële binnendienst schade, bankzaken adviseur
Teamafbeelding schonewille & Ter Harkel

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4666

Hoe werkt RegioBank

Met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.