Schonewille & Ter Harkel in Appingedam

  • 0596 - 69 36 66
  • St. Annastraat 2, 9901 AW
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.30
De omgeving van Schonewille & Ter Harkel, RegioBank in Appingedam

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Schonewille & Ter Harkel is met vier vestigingen altijd in de buurt. Wij zitten in Appingedam, Hoogezand, Delfzijl en Groningen, waar we met tien man werken onder drie labels. Vier van ons zijn Hypotheekadviseur. De rest helpt u met alle overige financiële vragen. Zo bieden wij u altijd een financieel totaalpakket.

Sylvia Bruggers

Sylvia Bruggers

Bankzaken adviseur
Dennis Koller

Dennis Koller

Commerciële binnendienst, schade, krediet en bankzaken adviseur
Henk ten Boer

Henk ten Boer

Commerciële binnendienst schade, bankzaken adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Teamafbeelding schonewille & Ter Harkel

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4666

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen