Theussing Hypotheken & Verzekeringen in Overdinkel

  • 053 - 536 41 21
  • Hoofdstraat 150, 7586 BW
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30
De omgeving van Theussing Hypotheken & Verzekeringen, RegioBank in Overdinkel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Theussing Hypotheken, Bank & Verzekeringen. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Overdinkel. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Huub  Theussing

Huub Theussing

Eigenaar en allround adviseur
Sadik Arslanoglu

Sadik Arslanoglu

Commerciële binnendienst medewerker
Carin  Kuijper-Vagevuur

Carin Kuijper-Vagevuur

Commerciële binnendienst medewerkster
Ans Kienhuis

Ans Kienhuis

Commerciële binnendienst medewerkster
theussing - teamafbeelding

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4469

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.