Van der Geest & Drost Verzekeringen in Noordwijkerhout

  • 0252 - 20 00 30
  • Gieterij 56, 2211 ZD
  • Vandaag open van 09.00 - 17.30
De omgeving van Van der Geest & Drost Verzekeringen, RegioBank in Noordwijkerhout

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wij zijn een financieel adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, bankzaken, belastingen en administratie of gewoon voor een goed gesprek! Kort gezegd: alle zaken die van levensbelang zijn. Niets bijzonders? Toch wel.
Jaap  Beunder

Jaap Beunder

Adviseur bankzaken
Alain  Drost

Alain Drost

Adviseur bankzaken
Dick  van der Geest

Dick van der Geest

Adviseur bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4712

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen