Van der Voet Assurantiën B.V. in Haastrecht

  • 0182 - 50 27 55
  • Kleine Haven 1, 2851 BP
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.15
De omgeving van Dukaat Financiële Diensten B.V., RegioBank in Gouda

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Dukaat Financiële Diensten B.V.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Gouda. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4209

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.