Van Eijk & Partners in Zoetermeer

  • 0182 - 63 11 91
  • Bernhardstraat 6, 2712 CS
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Meerzicht Advies, RegioBank in Zoetermeer

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Als het om je financiƫle situatie gaat, is het prettig wanneer je kunt terugvallen op een betrouwbaar advies. Over je bankzaken bijvoorbeeld, of je hypotheek en verzekeringen. Met een klein team zijn we je van dienst. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor.
Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Karin Schoenmakers

Karin Schoenmakers

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Yvonne de Jongh

Yvonne de Jongh

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4835

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.