VDE Lierop B.V. in Lierop

  • 0492 - 33 13 56
  • Somerenseweg 23, 5715 AG
  • Vandaag open van 08.30 - 12.30 en 13.30 - 17.30
De omgeving van VDE Lierop B.V., RegioBank in Lierop

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij VDE Lierop B.V.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lierop. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Manja van der Loo

Manja van der Loo

Commercieel medewerker Binnendienst
Miriam Eijsbouts

Miriam Eijsbouts

Commercieel medewerker binnendienst
Harm van den Einden

Harm van den Einden

Verzekeringsadviseur particulier, zakelijk en inkomen (en directie)
Team van VDE Lierop B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4408

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.